Dekmantel komt met nieuw festival in het Braziliaanse São Paulo

Het vooraanstaande Dekmantel komt met een nieuw, twee-daags festival in São Paulo, Brazilië. We zien onder andere Jeff Mills, Nina Kraviz en Ben UFO op de line-up.

Dat meldt Resident Advisor dinsdag. Het festival zal plaatsvinden op 4 en 5 februari 2017 in São Paulo. Het programma overdag vindt plaats in The Jockey Club, het nachtprogramma wordt gehouden in Fabriketa, en oude fabriekshal in Brás.

Tot nu toe werden zo’n vijftig namen op de line-up bekendgemaakt. Internationale headliners zijn onder meer Nicolas Jaar, Jeff Mills, Nina Kraviz, Ben UFO en John Talabot. Daarnaast reist ook een aantal Nederlanders mee naar Brazilië, waaronder Young Marco, Fatima Yamaha en Tom Trago.

Dekmantel in het buitenland

Dekmantel maakte al eerder uitstapjes buiten Nederland, waaronder naar Londen, Manchester en Barcelona. São Paulo wordt na Dekmantel Festival en Lente Kabinet in Amsterdam en Dekmantel Selectors in Kroatië het vierde festival.

Het festival zal volgens de organisatie een eigen stijl hebben, mede door invloed van de lokale scene. Zo zijn lokale artiesten Hermeto Pascoal en Azymuth geboekt voor het programma.

Dus mocht je komende februari zo gelukkig zijn en in Brazilië verblijven, twijfel vooral niet een bezoekje te brengen aan dit Amsterdamse festival op reis. Bekijk hieronder de promo video.