Line-update: Nieuwe bevestigingen in festivalland

Zo midden in het ‘line-upseizoen’ is het ook deze week weer raak. Nieuwe bevestigingen kwamen binnen van onder meer Rotterdamse Rave, By the Creek en Draaimolen.

De derde editie van Rotterdam Rave Festival heeft met afstand twee grote headliners: Nina Kraviz en Speedy J, die beide een lange set van drie uur zullen verzorgen. Daarmee is de focus op techno weer overduidelijk aanwezig, wat ook te zien is aan de rest van het lijstje.

Zo staan daar onder meer nog MPIA3, Dax J, AnD (live) en Headstrong op en zien we een hybride back-to-back van Paula Temple en Rebekah. Stranger zal een speciale classic set ten gehore brengen. Verder kun je ook nog terecht voor house, onder meer bij Michel de Hey en Benny Rodrigues.

Bekijk hier onze volledige festivalagenda

Op By the Creek Festival vinden we meer variatie en dat is met hosts Basis, ZeeZout en Vunzige Deuntjes ook vanzelfsprekend. De Utrechtse club Basis zal zorgen voor een goede dosis techno, onder meer van Speedy J, Perc (live) en Function.

ZeeZout staat garant voor house, disco en funk met dj-sets van onder meer Mall Grab, Todd Terje en David Vunk, en een liveset van Detroit Swindle. Op mainstage Harbour staan onder meer DJ EZ en Benny Rodrigues.

En ook Draaimolen Festival heeft wat nieuwe namen de wereld ingeslingerd. De door Freerotation gehoste én ontworpen stage zal worden ingevuld met onder meer Ben UFO, Duckett (live) en Peverelist. Eerder werd al bekend dat onder meer Nina Kraviz en Karenn op The Parking Lot zullen staan. De overige drie stages – de mainstage en twee stages gehost door Job Jobse – moeten nog worden aangekondigd.

Verder maakte ook Straf_Werk Festival de line-up bekend en werd eerder al bekend wie er zullen staan op onder meer The Crave Festival, Awakenings Festival en Loveland Festival. Bekijk hier de gehele festivalagenda tot nu toe.