Amsterdams talent Tahko cureert clubavond Tram 10: ‘Lekker fanboyen!’

Het Amsterdamse Tram 10 is al zo’n drie jaar vaste kost voor de technoliefhebber in Panama. De komende editie wordt gecureerd door local en resident Tahko. ‘Ik trek de fundering uit de grond.’

Het is niet de eerste keer dat Melvin van Pelt, bekend als dj Tahko, de touwtjes in handen heeft bij het organiseren van een feest. “In het verleden heb ik wel eens wat kleine feesten gegeven, maar het is niet echt mijn vak. Een line-up mogen cureren is wel echt top. Ik heb de vrijheid gekregen om wat vrienden uit te nodigen en een headliner te boeken waar ik zelf echt fan van ben. Lekker fanboyen dus!”

Ik kijk er naar uit om te zien hoe mijn muzieksmaak een avond gaat vullen van begin tot eind

Die headliner komt er in de vorm van Flug, die met releases op onder meer CLR, Soma en Suara geen kleine jongen is. Muzikaal past het natuurlijk in de lijn van Tahko, zo vertelt Van Pelt: “Ik ben trots dat Panama me de kans heeft gegeven om een avond te vullen met mijn muzieksmaak. Ik ben al lang fan van Flug en ik draai zijn tracks dan ook heel vaak. Justin Timmers staat dit seizoen op een aantal grote festivals en zijn sound sluit goed aan op de mijne en ook de boys van Mangø zijn echt top.”

Naast de bekende locatie en de vertrouwde Tram 10-ervaring, belooft Van Pelt een unieke avond. “Er zijn veel festivals, maar Flug staat bijna nooit in Nederland, dus dat moet de mensen wel naar Panama trekken. Mangø brengt ons vrijdag op dreef, Justin Timmers sleept ons naar een hoger niveau, Flug knalt het dak er af en ik trek de fundering uit de grond. Ik kijk er naar uit om te zien hoe mijn muzieksmaak een avond gaat vullen van begin tot eind.”

  Tickets winnen
→  Tickets kopen
→  Event info