Deepsense breidt uit naar Arnhem

Deepsense verlaat in november haar thuishaven Nijmegen voor een uitstapje richting de andere kant van de Waal: Arnhem.

Eerder dit jaar debuteerde deepsense in de Nijmeegse scene met het doel techhouse meer op de kaart te zetten in de Waalstad. En dat lijkt te lukken. Als nieuwkomer is de organisator erg actief en inmiddels prijkten al gerenommeerde namen als Sidney Charles, Benny Rodrigues, Michel de Hey en Luuk van Dijk op de affiches.

Met twee indooredities in de Vasim, een booteditie tijdens de Vierdaagsefeesten en twee rooftop-edities timmert deepsense hard aan de weg om naam te maken. Nu is het tijd voor een volgende stap. “We hebben dit jaar zowel grotere evenementen als evenementen in een intieme setting gedaan. Daarbij merkten wij dat er vanuit Arnhem veel animo is voor onze feesten. Voor ons is dit dus een logische stap om ook daar onze naam te vestigen.”

Luuk van Dijk op de deepsense Cruise tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten © Deepsense

Luxor Live

Zaterdag 10 november is de Luxor Live in Arnhem het toneel van de volgende deepsense-editie. Zoals we van de Nijmeegse organisator gewend zijn, wordt er weer ingezet op een uitgebreide lichtshow en kwaliteitsartiesten om ook Arnhem kennis te laten maken met hun concept: muziek beleven die je zintuigen streelt.

Op de line-up van de komende editie prijkt als headliner Spaans techhousezwaargewicht Cuartero, bekend van Roush, het label van Hector Couto, en Jamie Jones’ Hot Creations. Hij wordt vergezeld door Nederlandse housefavorieten Luuk van Dijk en Wouter S., die back-to-back staan. Talenten Toman en Daniël Williamsen maken het programma compleet.

Tickets zijn hier verkrijgbaar. Het Facebook evenement vind je hier.

(Advertorial)