Deepsense vaart uit vanuit Nijmegen en Arnhem

Deepsense cruise

De deepsense cruise is terug en vaart deze zomer niet één, maar twee keer uit. Zowel vanuit Nijmegen als Arnhem gaan de trossen los.

De organisator beleefde een goed debuutjaar binnen de scene. Na indoor-edities in de Vasim, een succesvolle boottocht tijdens de Nijmeegse Vierdaagsefeesten afgelopen jaar en enkele geslaagde uitstapjes in Arnhem met onder andere een uitverkochte editie in Luxor Live, heeft de organisatie besloten beide steden aan te doen tijdens de deepsense cruise.

In het weekend van 10 en 11 augustus wordt op zaterdag vanaf de kade in Nijmegen afgevaren voor een zes uur durende tocht over de Waal. Het muzikale startschot zal worden gegeven door lokaal talent Steve Marthin. De No Art-labelbazen van ANOTR nemen vervolgens het roer over met een verlengde set van vierenhalf uur. Onlangs stond het duo alweer voor de vierde keer op het befaamde Tomorrowland.

Luuk van Dijk tijdens de afgelopen deepsense cruise © Deepsense

Op zondag, wanneer wordt afgevaren vanuit Arnhem, is het de beurt aan Luuk van Dijk. De Amsterdammer die onlangs nog op Awakenings stond en releasede op onder meer Hot Creations, Viva en Solid Grooves, stond reeds meerdere keren op de line-up en was ook tijdens de aflopen booteditie van de partij. Dit keer staat hij niet alleen achter de decks, maar dat doet hij samen met Joey Daniel, een graag geziene gast in Ibiza bij Music On, waar hij de booth deelde met namen als Marco Carola en Paco Osuna. Samen met Luuk van Dijk verzorgt hij tijdens de deepsense cruise een vierenhalf uur durende back-to-back-sessie. Het opwarmen is deze dag voor de rekening van Tim Herfst.

Tickets zijn hier verkrijgbaar. Het Facebook evenement vind je hier.

(Advertorial)