Future Acid is al jaren een Gentse ode aan de 303

Retro Acid organiseert al meer dan twintig jaar acidfeesten onder verschillende noemers in de Vooruit in Gent. Wij geven tickets weg voor Future Acid presents: Back to the Future.

Het begon allemaal op 18 oktober 1997, toen met Damon Wild, Mike Dred, Agent Orange, Mo & Benoeli en Kozz. Na vele edities vond het in 2018 plaats op de magische datum van 3 maart (3/03).

Een perfecte dag, aangezien het feest een ode brengt aan de TB-303 van Roland, befaamd om het universeel bekende acidgeluid dat het produceert en al jaren wordt gebruikt in allerlei vormen van house, techno en andere elektronische muziek.

Winnen

De editie in maart 2018 heette voor het eerst Future Acid, waarbij de focus ligt op de ontwikkeling van het geluid en wat er komen gaat. Op 3 november was opnieuw een editie, met onder meer Sunil Sharpe, Regal en 999999999. Selektor was hierbij aanwezig.

Op 6 april vindt de eerste editie van 2019 plaats. Op Future Acid presents Back to the Future hoor je dj-sets van MPIA3 (aka Truss) en resident Spacid en maar liefst vier livesets: van Charlton, Sifres, BangBass en Erlenmeyer. Selektor geeft 3×2 kaarten weg voor deze editie. Bezoek onze facebookpagina om kans te maken.