Nijmegen maakt zich op voor zevende editie bauhauz met ‘extreem einde’

Komende november is bauhauz terug met de zevende editie. Stranger en Ghost in the Machine prijken als eerste namen op de line-up. Pre-early birds zijn nu exclusief bij ons verkrijgbaar. 

In het vijfde levensjaar van bauhauz komt de Nijmeegse organisatie met haar tweede event dit jaar. Bauhauz VII, de zevende editie, moet nog beter worden dan voorgaande feesten. Allereerst komt dat naar voren in de line-up. Hierbij wordt opgebouwd naar een ‘extreem einde’, met een unieke live-act als closing. Wie dat is blijft nog even een raadsel, maar met Stranger en Ghost in the Machine zijn vanaf heden de eerste namen bekend. Binnenkort maken wij de volledige line-up bekend.

Naast de muziek maakt bauhauz ook stappen op andere vlakken. Het publiek was tijdens de vorige editie niet volkomen tevreden over de crowd control en dat wordt komend najaar opgelost met twee keer zo veel entreesluizen, extra toiletvoorzieningen en kluisjes en meer personeel. Verder pakt men de klimaatbeheersing aan en wordt de rookruimte voorzien van heaters.

De zevende bauhauz is op 10 november opnieuw in de Vasim in Nijmegen en vindt plaats van 22:00 tot 07:00 uur. De blind birds waren in een mum van tijd uitverkocht, maar niet getreurd: per direct is een beperkt aantal pre-early birds à €17,50 exclusief servicekosten bij ons verkrijgbaar.

Note: Inmiddels zijn alle pre-early birds uitverkocht!

Lees ons report van bauhauz VI: Na een stroeve start werd bauhauz uiteindelijk nog een prima feest