Amsterdam Open Air maakt volledige programma bekend

Het grote Amsterdam Open Air is op 1 en 2 juni met maar liefst negen stages terug in het Gaasperpark. De line-up is breed en biedt ook voldoende soelaas voor liefhebbers van house en techno.

De mainstage van Open Air is een eclectisch samenkomen van grote en populaire artiesten. Ook house passeert hier af en toe de revue, met onder meer Claptone op zaterdag en DJ EZ op zondag. Meer en diepere house vind je op de stage van Strafwerk, op beide dagen vertegenwoordigd. Zij boekten onder meer Kerri Chandler, Luuk van Dijk (zaterdag), Henrik Schwarz, Tiga en Joris Voorn (zondag).

Grooves vind je op zaterdag bij PIV, met onder meer Iris Menza, Makcim en Reiss, en op zondag bij Slapfunk, met onder meer tINI, Sweely (live) en Benny Rodrigues. Verder is er voor house- en discoliefhebbers nog Cartel op zaterdag, met onder meer David Vunk en Denis Sulta op het programma. Ook hosten Balearic Island (beide dagen) en Disco Dolly (zondag) een stage.

Wil je liever techno, dan kun je ook prima terecht. Op zaterdag host Reinier Zonneveld een stage en staan onder meer Bart Skils, Matador, Luigi Madonna en VNTM (live) op het programma. Op zondag gaat het met Vault Sessions een tandje harder en dans je bij onder meer LSD, Freddy K, Colin Benders en Anetha.

Overige hosts op Amsterdam Open Air zijn Appelsap, Daily Paper, Fiesta Macumba, Rewind, Lobi, Chin Chin Club, Afrolosjes en Nightcare.