Audio Obscura geeft twee ADE-feesten op Amsterdam Centraal

Tijdens het Amsterdam Dance Event is Audio Obscura terug op het Centraal Station in Amsterdam. Lil’ Amsterdam opent tweemaal de deuren.

Audio Obscura maakte eerder al bekend terug te keren in het Muziekgebouw aan ‘t IJ en laat nu ook weten weer feesten te geven in de creatieve hub Lil’ Amsterdam in de Amstelpassage van het grootste treinstation van de hoofdstad. Na een succesvol eerste evenement met Adriatique in april vorig jaar, vonden er tijdens de laatste ADE-editie drie feesten plaats met onder meer Charlotte de Witte, Joris Voorn en Mariel Ito.

Tijdens ADE dit najaar zijn er twee feesten. Op donderdag 17 oktober is de Duitse selector Motor City Drum Ensemble de grote man en zorgt hij samen met Young Marco voor een avond vol house en disco. Op zaterdag 19 oktober presenteert de Brit Patrick Topping zijn pas gelanceerde platenlabel Trick en hoor je groovy house van de grote man zelf en Krystal Klear, Man Power en Spencer Parker.

De feesten vinden beide plaats van 22:00 tot 05:00 uur. De kaartverkoop gaat op 14 augustus van start. Het programma van Audio Obscura voor ADE is nog niet compleet, de organisatie laat weten binnenkort nog meer evenementen bekend te maken.

Audio Obscura in het Centraal Station tijdens ADE 2018. © Audio Obscura