Audio Obscura is met ADE terug in het Muziekgebouw

De eerste evenementen van Audio Obscura tijdens het Amsterdam Dance Event zijn bekend. Locatie: Muziekgebouw aan het IJ.

De Amsterdamse organisatie staat bekend om techno- en housefeesten op bijzondere plekken, zoals het Concertgebouw, het Scheepvaartmuseum of Centraal Station. Tijdens ADE geeft het op meerdere locaties feesten. De eerste drie werden donderdag aangekondigd en vinden plaats in het Muziekgebouw aan het IJ.

Op donderdag 17 oktober wordt de concertzaal gehost door Joris Voorn met zijn Spectrum. De Amsterdammer draait de hele nacht back-to-back met een special guest en verder draaien onder meer Hot Since 82 en Josh Butler.

Een dag later, vrijdag 18 oktober, staat de plek in het teken van techno. Len Faki draait een allnighter en ook onder meer Rod, Blawan, Ellen Allien en Dr. Rubinstein maken hun opwachtig.

De derde dag, zaterdag 19 oktober, staat in het teken van het tienjarig jubileum van het duo Adriatique. De Zwitsers draaien zelf de hele nacht en nodigen verder onder meer Agents of Time, Max Cooper en Red Axes uit.