BRAAF maakt line-up bekend voor eerste editie in de buitenlucht

Het Bredase technofeest BRAAF komt met een paasfeest. Het is het eerste feest in de buitenlucht van de Brabantse organisatie.

De komende editie van BRAAF vindt plaats in het paasweekend op 20 april. Na vijf jaar aan indoorfeesten in Breda vindt de organisatie nu in het Breepark de eerste locatie voor een feest in de buitenlucht.

Voor de wisselvalligheid van het aprilse weer hoeft niet gevreesd te worden, want de twee stages zijn allebei overdekt. Het feest, dat om twee uur aanvangt, zal zich langzaam in duisternis hullen, met één uur ‘s nachts als eindtijd.

Iets wat maar al te goed past bij de eerste stage van het stel, die in het teken staat van techno. Drumcode-exponent Alan Fitzpatrick prijkt hier bovenaan de line-up, nauw gevolgd door Afterlife-talenten SHDW & Obscure Shape en Keith Carnal. Klankuenstler, Justin Timmers, Lokomotive en Julie maken het programma voor de technostage compleet.

Op het andere podium voert house de boventoon. Wél met wat eclectische vibes en een goede dosis disco: zo staan onder meer selectors David Vunk en Moody Mehran hier op het programma. Housetoppers komen er in de vorm van Anotr en Luuk van Dijk. Nozem b2b Makou en Burtha completeren de line-up.

De tweede ticketfase (à €27,50) is nu in de verkoop.
Facebook event