Carl Cox en Solomun op main stage Tomorrowland

De eerste namen voor Tomorrowland 2017 werden maandag bekend. Naast grote namen uit de trance en progressive house, zijn er ook genoeg namens de techno en deep house aanwezig. Zo staan Carl Cox en Solomun geprogrammeerd voor de main stage.

De Amerikaanse publieksfavoriet Carl Cox staat op de eerste dag, vrijdag 21 juli op het grootste podium van het grootschalige festival. Deep housemagnaat en Diynamic-baas Solomun staat er op dag twee, zaterdag 22 juli. De Bosniër zal op zaterdag ook draaien op zijn eigen Diynamic stage. Daarnaast zal Chris Liebing zijn opwachting maken en staat Pan-Pot op vrijdag op de Drumcode stage.

Claptone host zijn eigen stage, Masquerade, op zondag en is daarvoor nog de enige naam bekend. Ook Dave Clarke host op zondag een stage en ook hij is hiervoor nog de enige naam. Verder staan tech house-zwaargewichten Eats Everything en Kölsch zondag op de Ants stage. Edu Imbernon staat op vrijdag op de Elrow stage.

Stages

Met Diynamic, Drumcode, Dave Clarke & Friends, Masquerade By Claptone en Ants zijn er al veel stages voor house en techno. Naast deze stages zal ook Paradise van Jamie Jones een stage hosten en is er een stage van I Love Techno. Verder worden labels Hungry Music (van onder meer Worakls en N’to) en Cocoon uitgenodigd om de line-up van respectievelijk de Format en de CDA stage te verzorgen.