De genadeloze line-up van Unpolished 2019 is bekend

Reaktor brengt weer veel zwaargewichten naar de Warehouse Elementenstraat voor een weekender van hun stevigste werk: Unpolished.

Het jaarlijkse feest Unpolished van Reaktor vindt net zoals vorig jaar plaats op twee dagen. Op vrijdag 1 maart en zaterdag 2 maart gaat Reaktor weer de grenzen opzoeken en te buitengaan. Na een aantal edities achter elkaar waar de limiet van hardheid steeds verder werd verlegd, trekt Reaktor dit keer de lijn van de vorige editie door en zijn het vooral de namen die er een schepje bovenop doen.

Zo maakt op de vrijdag Helena Hauff haar gemiste optreden van afgelopen editie goed en zien we publieksfavorieten MPIA3, Kobosil, Stranger en Parrish Smith terugkeren. Zij worden vergezeld door onder meer Alienata, Zadig, Héctor Oaks en de indrukwekkende live-act van The Empire Line. Ongetwijfeld zal het laatste woord weer aan Manu Le Malin zijn om geheel in zijn stijl de limieten te breken.

Op de zaterdag blijft de molen aan zwaargewichten doordraaien met Perc, Blawan, ROD en een speciale 90’s liveset van de Advent op het programma. Verder staan onder andere Sunil Sharpe, Neil Landstrumm, Giant Swan en The Outside Agency op het programma, waarvan laatstgenoemde mogelijk de genadeloze afsluiter zal vormen van het weekend.

Event: Unpolished 2019