Dekmantel kondigt line-up aan voor 2020

Zoals wel vaker heeft Dekmantel op zijn website een cryptische aankondiging van de line-up gedaan. Tussen de kunstzinnige opmaak wordt duidelijk welke namen dit jaar gaan sieren, maar de organisatie is niet te beroerd geweest om ook een overzichtelijk lijstje te geven.

Daarin vinden we weer veel opvallende namen zoals het minimalisme van Philip Glass in samenwerking met Rob Malasch of het experimentele geluid van Nurse with Wound. In de Amsterdamse bossen vinden we ook breakcorepionier Venetian Snares en een 10 uur lange set van house-icoon Theo Parrish.

Back-to-back

Er zijn verder ook een hoop interessante samenwerkingen. Zo zal Objekt voordat hij naar de Amsterdamse Bossen gaat ook aan het IJ met Ezra Miller te vinden zijn, is er zowaar een Herrensauna (XL!) ensemble bestaande uit SPFDJ, CEM, Hector Oaks, MCMLXXXV en gaan Randomer en Matrixxman de handen ineenslaan.

Verder opvallend is de UFO-set van Hunee, die een donkere kant van zichzelf mag laten. Er zijn ook genoeg terugkerende namen met onder meer publiekslieveling Helena Hauff en veteranen als Robert Hood en The Mover. Verder maken ook Floating Points, David Vunk, Gesloten Cirkel, Young Marco, Talismann, Parrish Smith en Karenn hun rentree.