DGTL maakt eerste namen bekend voor Amsterdam

De Amsterdamse festivalorganisatie DGTL, met inmiddels festivals over de hele wereld, heeft het eerste deel van de line-up voor de editie in Amsterdam bekendgemaakt.

Het sinds 2013 jaarlijkse festival op de NDSM-werf, dat voor velen geldt als een officieuze opening van het festivalseizoen, vindt in 2019 plaats op 20 en 21 april, met op de vooravond van 19 april opnieuw een openingsfeest. Dinsdagmiddag werden de eerste namen van het gehele weekend aangekondigd.

Die eerste lichting bevat meteen een hoop zwaargewichten. Zo komt Disclosure (met dj-set) naar de NDSM-werf en worden ook grote jongens als Ben Klock, Dixon, Laurent Garnier en Kölsch ingevlogen. Een live optreden komt er van Larry Heard, bekend als ‘Mr. Fingers’ van de housegroep Fingers Inc. uit Chicago.

Ook Gusgus, Parallells, Rampue en Tourist staan met een liveset programmeerd. Het eerste rijtje wordt verder compleet gemaakt met dj-sets van Carista, Dr. Rubinstein, Oceanic en Titia. De kaartverkoop voor ‘s lands duurzaamste festival is inmiddels gestart.

Event: DGTL Amsterdam 2019
Report 2018: DGTL is voor iedereen de perfecte opener van het festivalseizoen