Draaimolen Festival maakt 13 nieuwe acts bekend

Het Tilburgse Draaimolen Festival heeft het programma voor de terugkerende Strangelove-stages bekendgemaakt.

De Strangelove-stages, gehost door Amsterdammer Job Jobse, keren na hun debuut vorig jaar terug op het festival. Dat vindt dit jaar niet meer plaats op het Charlotte Oord, maar op de nieuwe plek MOB-complex.

Jobse, die persoonlijk bij de programmering en het ontwerp van zijn stages betrokken is, legt de bezoekers op Strangelove 1 een muzikaal pallet bestaan uit electro, wave en EBM voor.

Objekt en DJ Stingray draaien er back-to-back, net als Afra en KI/KI. Legowelt presenteert zijn live-act Gladio, Marie Davidson speelt live en verder komen er nog dj-sets van Helena Hauff, Parrish Smith en Jobse zelf.

Primeur

Objekt staat ook op Strangelove 2, maar hier samen met Ezra Miller (live). Ook Lena Willikens en Philipp Jondo draaien back-to-back, en waar vorig jaar Strangelove 1 een primeur had, is het dit jaar Strangelove 2. Weer draaien twee dj’s back-to-back die dat nooit eerder samen deden. Verder ontvangt het podium Donato Dozzy, Eris Drew en Jane Fitz.

Eerder werd al bekend dat onder meer Marcel Dettmann, Four Tet en Honey Dijon dit jaar aantreden op Draaimolen Festival.

Event: Draaimolen Festival 2019
Report 2018: 
Hoe overtref je iets wat al heel goed is? Draaimolen liet het zien
Report 2017: 
De verborgen parel van het festivalseizoen vind je in Tilburg