Grote rol voor electro op The Crave Festival

De line-up van de vijfde editie van The Crave Festival is bekend. Onder meer Blawan, DJ Stingray en Palms Trax maken hun opwachting.

Het Haagse festival, dat dit jaar plaatsvindt op 2 juni, zet tijdens de tweede editie in het Zuiderpark flink in op electro, dat het afgelopen jaar sterk in populariteit steeg. Zo staat hét electro-icoon uit Detroit, DJ Stingray, op het lijstje, net als Aurora Halal, The Egyptian Lover, Courtesy en I-F’s live act Beverly Hills 808303.

Koop direct tickets

De grote opvallende naam is echter Hessle Audio Trio, bestaande uit Ben UFO, Pearson Sound en Pangaea. De drie frontmannen van het Londense label stonden pas één keer eerder in deze formatie in Nederland, en dat is alweer bijna anderhalf jaar geleden. Verwacht een strakke mix van electro, house en andere muzikale uitstapjes.

Eclectisch

Wat betreft eigenzinnige house staan er bovendien nog twee grote jongens op het programma; veteraan Levon Vincent en de populaire Palms Trax. Beide houden niet vast aan een vaste vorm van house, maar gaan voor een eclectisch geheel. Zo staat Palms Trax garant voor flink wat disco in zijn sets.

En uiteraard is er ook ruimte voor een goede dosis techno, onder meer in de vorm van Blawan, Matrixxman en Deniro, die alledrie op hun eigen manier uit een goed jaar komen. Conclusie is duidelijk: veel electro en een eigenzinnige line-up van absolute topkwaliteit.

Tickets voor The Crave Festival zijn hier verkrijgbaar.

Het festival vorig jaar, de eerste editie in Zuiderpark © The Crave