Len Faki, Helena Hauff en DVS1 op line-up The Crave Festival

Het Haagse festival The Crave heeft de line-up bekendgemaakt. Ook komt de organisatie dit jaar met een nieuwe hosting partner en een cultuurroute.

De vierde editie van het festival, op 1 juni in het Zuiderpark in Den Haag, begroet weer een uiteenlopende line-up met een opvallende aanwezigheid van ‘Haags genre’ electro. Zo is Helena Hauff terug op het festival, verzorgt Gesloten Cirkel een liveset en is Egyptian Lover voor het tweede jaar op rij te zien in het Zuiderpark, dit keer met een bijzondere back-to-back met pionier Juan Atkins.

Uiteraard is ook techno, te horen op de mainstage, weer ruim vertegenwoordigd op The Crave. Zo staan onder meer Len Faki, DVS1 en Talismann (live) op het programma en verzorgt Detroitduo B12 na lange afwezigheid een live optreden. Verder treden ook de nodige selectors aan, met artiesten als Antal, Midland en San Proper, en wordt de Nederlandse scene goed vertegenwoordigd in de vorm van dj’s als Identified Patient, Mad Miran, Upsammy en Tom Trago.

The Crave Festival telt net als vorig jaar vier stages. Naast PIP en Intergalactic FM is ook Resident Advisor dit jaar een podiumhost. Ook nieuw is de cultuurroute door Den Haag, voorafgaand aan het festival. Vanaf 31 mei staat de stad in het teken van The Crave en naast de jaarlijkse openingsnacht en afsluiter op het strand komen er dit jaar een gratis openingsconcert op de Grote Markt en verschillende kunstactiviteiten bij. Daarmee duurt The Crave drie dagen en telt het acht locaties – te weten Zuiderpark, Grote Markt, Zwarte Pad, The Grey Space, PIP, Het Magazijn, Paardcafe en Bleyenberg Rooftop.

Event: The Crave Festival 2019