Line-up Into the Woods veelzijdiger dan ooit

Op de diverse line-up van de negende editie van Into the Woods staan onder meer Fresku, Joy Orbison, Denis Sulta, Perc en DJ Tennis.

Ook dit jaar lijkt Into the Woods weer een breed publiek aan liefhebbers naar zich toe te willen trekken. Opvallend dit jaar zijn de namen van de techno-dj’s die ongetwijfeld in het beukenbos terecht zullen komen. Zo zien we met op de vrijdag Perc, Ø (Phase) en Cadans en op de zaterdag AnD, Stranger en Remco Beekwilder duidelijk een rauwer randje dan voorheen.

Zoals verwacht is de line-up voor houseliefhebbers weer heel sterk met vooral een grote diversiteit aan selectors. Op de vrijdag betekent dit onder meer plek voor DJ Tennis, Joy Orbison, Or:la en Octo Octa. Op de zaterdag zien we Denis Sulta, Palms Trax, Young Marco en verzorgen Âme en Colin Benders livemuziek.

Naast techno en house is er dit jaar uiteraard weer plaats voor andere artiesten en bandjes. Op de vrijdag staat niemand minder dan Fresku er en zijn er optredens van onder andere Hausmagger, Mamihlapinatapai en Gallowstreet. Zanger Pete Philly, The Mauskovic Dance Band en Jaya The Cat treden vervolgens op de zaterdag op.

Het geheel speelt zich af in het bos Birkhoven in Amersfoort en de kaartverkoop zal 1 mei om 20:18 van start gaan. De volledige line-up kun je hier vinden.