Loveland maakt vijfdelig ADE-programma bekend

Vaste waarde Loveland is komend najaar terug op Amsterdam Dance Event. De organisatie kondigde woensdag vijf evenementen aan.

De Amsterdammers zijn net als vorig jaar te vinden in thuislocatie Mediahaven, met twee feesten, en in de Warehouse Houthavens, met drie feesten.

In de Mediahaven worden de avonden gehost door Loveland’s eigen 909 en Ibiza-concept Circoloco. Op vrijdag staan bij 909 onder meer Chris Liebing, Pan-Pot, Sam Paganini en Jennifer Cardini op de line-up. Ook slaan Speedy J en Lucy de handen weer ineen voor hun Zeitgeber-act. Een dag later treden tijdens Circoloco veel bekende namen van het Spaanse feest aan. Onder meer Seth Troxler, The Martinez Brothers, Damian Lazarus en Gerd Janson maken hun opwachting.

In de Warehouse Houthavens wordt de donderdag gehost door Dixon’s Innervisions, dat Âme, Marcus Worgull en Trikk uitnodigt. Ook is er een theatershow met een live-act van RY X. Op vrijdag is de Warehouse voor Jamie Jones en zijn Paradise, met onder meer Marco Carola, Alan Fitzpatrick en wAFF achter de decks. Zaterdag staat in het teken van Sven Väth’s Cocoon, dat een podium biedt aan onder meer Dubfire, Stephan Bodzin en Gregor Tresher.