Met deze line-up maakt Afterlife zich op voor de ADE-marathon

Afterlife is weer van de partij op Amsterdam Dance Event en zal in de Warehouse Elementenstraat een 24-uurs feest houden met deze line-up.

Het Afterlife van Italiaanse duo Tale of Us is een bekende op Amsterdam Dance Event, maar komt de aankomende editie met twee primeuren. Dit jaar vindt het feest namelijk plaats in de Warehouse Elementenstraat en loopt het 24 uur lang, beginnend op zaterdag 20 oktober om 14:00 uur.

Het feest zal twee stages tellen, waarbij we in de Warehouse vooral artiesten zien die sterk aan de Afterlife sound gelieerd zijn. Hier staan dan ook veel terugkerende gasten als Mind Against, Recondite, Patrice Bäumel, Mathew Jonson, Adriatique en natuurlijk Tale of Us zelf. In de Club staat een iets rauwere en meer duistere sound. vertegenwoordigt door onder meer Antigone, Kobosil, Shifted, Bambounou, Sigha & Kangding Ray live als Neon Chambers en ROD.

Voor het feest kun je twee soorten kaarten kopen. De zaterdagticket biedt toegang tot 22:00 uur op zaterdag en de zondagticket biedt toegang na 04:00 uur op zondagochtend. Voor diegene die op een zaterdagticket binnenkomen is het toegestaan tot het eind te blijven, zolang je niet het terrein verlaat én zolang je het volhoudt natuurlijk. Voor beide tickethouders geldt in ieder geval dat ze Tale of Us kunnen zien.

Lees het report van vorig jaar: Kippenvelmomenten van Tale of Us en harde techno in de parkeergarage
Event: Afterlife ADE