Straf_Werk Festival presenteert line-up

Strafwerk Festival in Amsterdam.

De line-up van Straf_Werk Festival is bekend. Onder meer Honey Dijon, Floorplan en Marcel Dettmann staan op het programma.

Zij zijn drie van de vele headliners op het programma, dat zoals we van Straf_Werk gewend zijn, vooral bestaat uit house en melodieuze techno. Zo zien we verder onder meer Mind Against, Patrick Topping, Maceo Plex en Kerri Chandler op het programma. Âme is als Âme II Âme in volle getale aanwezig voor een hybride set, Henrik Schwarz speelt live en Gerd Janson draait back-to-back met Krystal Klear, bekend van zomerhit Neutron Dance.

Techno op Straf_Werk

De introductie van techno in de nieuwe koers van vorig jaar wordt ook dit jaar voortgezet. Naast Marcel Dettmann staan bijvoorbeeld ook Sam Paganini en ROD op het programma. Zij worden in hun geluid aangevuld door talenten en locals als Comrade Winston, Mirella Kroes en Van Anh. Lokaal talent zien we ook in het houseprogramma terug, met boekingen als Toman, Luuk van Dijk en Anotr.

Tot slot kan men in spanning afwachten op een laatste speciale naam, mogelijke een grote. Er staat namelijk een special guest op het programma.

Volledige line-up en info: Straf_Werk Festival 2020
Report vorig jaar: Straf_Werk is liefde voor muziek, en niet zomaar een liefde