VBX maakt ADE-programma compleet

De Amsterdamse minimalisten van VBX hebben het laatste deel van hun programma voor Amsterdam Dance Event wereldkundig gemaakt.

Het belangrijkste nieuws is de onthulling van de line-up voor de samenwerking met Sunrise, op zaterdag 19 oktober in Lofi. De Roemeense sound wordt hier vertegenwoordigd door Rhadoo, Arapu en Gescu. Ook Spokenn (Ferro en Reiss) draait een set. De line-up wordt compleet gemaakt door de Roemenen Cap en Herodot, en de Nederlander Joren Edwards. Tevens is het programma voor de afterparty op het Veronicaschip bekend. Op zondag stappen daar onder meer Hamish, Toby, Christian AB, Reiss en Makcim aan boord.

Eerder werd al bekend dat VBX op vrijdag 18 oktober een feest host samen met Awakenings en FRRC. Hier maken onder meer Ricardo Villalobos, Raresh, Craig Richards en Sonja Moonear hun opwachting. De afterhours vinden zaterdagmorgen plaats in Bret. De line-up is nog onbekend, maar een hint luidt ‘for those who know’. Op donderdagavond trapt VBX de ADE-serie samen met Meoko af in Bret. De ‘line-up voor puristen’ bestaat hier uit Nicolas Lutz, DJ Masda, Robin Ordell en Frank Haag.