Vice en Club hosten virtuele rave, Selektor streamt mee

Vice Isolation Rave

Vice Benelux en Club hosten elke vrijdag tot en met 28 april de Isolation Rave. Een virtuele clubnacht om artiesten te steunen. Selektor streamt mee.

Sinds de maatregelen tegen het coronavirus zijn clubs gesloten. En voorlopig duurt dat nog wel even. Dat is niet alleen jammer wegens de vele raveloze vrijdagnachten, het betekent ook veel werkloze dj’s. Om de industrie niet volledig stil te laten vallen, zijn er veel digitale initiatieven. Zo host DGTL komend weekend een heus online festival. Vice en Club kwamen met een virtuele rave, die na succesvolle edities vanaf vrijdag een paar weken achter elkaar terugkeert.

Virtuele shots

Het online feestje duurt van 14:00 tot 04:00 uur. Met virtuele biertjes, shots en viptafels (in deze vorm gedoogd), kun je donaties doen ten behoeve van de dj’s. Op de line-up veel talent uit eigen land, zoals De Sluwe Vos, Afra en Ici Sans Merci. De digitale club bezoek je hier.

Volledige line-up: Sjamsoedin, De Sluwe Vos, Sophie Blom, Nina de Koning, Afra, Stefan Vincent, Esther Duijn en Ici Sans Merci.

Selektor streamt mee. Kijk mee op Facebook vanaf 14:00 uur.