Dit is de volledige line-up van Amsterdam Open Air 2017

De volledige line-up van Amsterdam Open Air is bekend. De Amsterdamse samenwerking van verschillende feesten, labels en artiesten zet op 3 en 4 juni tientallen artiesten op tien verschillende stages in het Gaasperpark.

Dat werd donderdagmiddag bekend, nadat op maandag al het tipje van de sluier werd opgelicht. Op het festival komen vele verschillende muziekstijlen en subgenres samen, waaronder techno en house, maar ook hip-hop, urban en afrobeat.

Techno

Voor de liefhebber van techno springt direct de Format-stage in het oog. Op deze stage uiteraard op beide dagen oprichter Juan Sanchez, tezamen met vele grote namen en talenten. Zo staan hier op zaterdag onder meer Kobosil, Shifted (live) en Surgeon & Lady Starlight (live). Op zondag zie je hier onder meer Answer Code Request (live), DVS1 en Speedy J.

Volledige line-up Amsterdam Open Air 2017

Wie liever wat meer tech house hoort, kan terecht bij Straf_Werk. Hier staan op zaterdag onder andere Eats Everything, Kerri Chandler en Sidney Charles. Op zondag wordt de stage iets meer techno-getint, met namen als Joris Voorn, Recondite (live) en Agoria.

Olivier Weiter (op zaterdag) en Miss Melera (op zondag) zorgen met hun stages voor melodie en deep house. Zo staan op Weiter’s stage onder meer &Me, Kompakt-baas Michael Mayer en Gabriel Ananda. Op de Colourizon stage van Miss Melera vinden we onder meer de Adana Twins, Extrawelt (live) en Hugry-exponent N’to (live).

Selectors

Liefhebbers van eclectische selectors kunnen zaterdag terecht bij de stage van Elias Mazian, met onder meer Beesmunt Soundsystem en Nairo Nawaz en op zondag bij de stage van Our Society met de bijzondere live act van Ata Kak en dj’s Rahaan, Tom Trago en Young Marco.

Verder is er op zaterdag nog de UK house-stage van 44Bass met topman Wouter S. back-to-back met Benny Rodrigues, Low Steppa, TQD en Shadow Child. Disco en hitjes klinken op zaterdag van de Happy Feelings stage, met onder andere Todd Terry, Guy Gravier en Dylan Lucky.

Op zondag kun je voor gestripte house terecht bij Slapfunk met Anil Aras, Ingi Visions en Spokenn, voor disco en hitjes kun je hier naar Super Social, met House of Sun, Lumière en Walter Looks. Verder vind je op beide dagen afrobeat op de stage van Afrolosjes & Friends.

Urban house en hip-hop vind je over het gehele weekend onder meer op de stages van Girls Love DJ’s, Mrs. Mokum en Vunzige Deuntjes.

Bekijk hier de volledige line-up van zaterdag en hier de volledige line-up van zondag.