Welcome to the Future maakt line-up bekend

Het Amsterdamse festival Welcome to the Future heeft de line-up bekendgemaakt. Zeven podia verrijzen in juli op het Twiske.

De mainstage is op 20 juli een samenkomen van zowel house als techno. Met Joseph Capriati, Sven Väth, Adriatique, Enzo Siragusa en Archie Hamilton maken er veel internationale sterren hun opwachting. Benny Rodrigues, Luuk van Dijk en Ici Sans Merci zorgen voor de Nederlandse presentie.

Technoliefhebbers kunnen terecht op de technostage, waar onder meer Sam Paganini, Dax J, Matrixxman, Kobosil en Rødhåd op het programma staan, samen met Nederlanders Juan Sanchez en Tahko. Voor de houseliefhebbers is er ook een stage. Hier draaien onder meer Carl Craig, Floorplan en Mathew Jonson (live). Ook Welcome to the Future-oprichter Gert van Veen zelf treedt hier op, met de live-act Quazar.

Dan zijn er nog vier stages. Aurora, met o.a. DJ Rush, Fjaak en Derrick May; Salon, met o.a. Anna, Bart Skils en DJ Windows XP; Amsterdam, met o.a. Boris Werner en Detroit Swindle; en Garden, met Lövestad, Pablo Discobar Soundsystem en meer.

Het volledige programma voor Welcome to the Future Festival 2019 vind je hier. De kaartverkoop startte op 22 januari.