Wildeburg presenteert enorme en uiteenlopende line-up

De line-up voor Wildeburg is bekend en is zeer uiteenlopend. Onder meer Optimo, Lena Willikens en Fresku reizen af naar Kraggenburg,

Het drie dagen lange non-stopfestival van de festivalorganisators achter Into the Woods kent een grote variëteit aan muziek. Uiteraard zijn er veel dj’s en elektronische live-acts, maar ook bands en rappers treden aan, zoals DeWolff en Fresku.

House en disco voeren de boventoon in het programma, met onder meer de Bergen-act van Tom Trago en dj’s als Mr. Scruff, Optimo, Or:la en Job Jobse. Laatstgenoemde startte vorig jaar een label en de eerste artiest daarop, Karel, brengt zijn synthwave ook naar Kraggenburg. Minimal-liefhebbers kunnen terecht bij onder meer Ion Ludwig, Sonja Moonear en Reiss.

Ook is er veel ruimte voor techno en electro, met artiesten als Tijana T, Stranger, Francois X, Lena Willikens en Professor X, bekend van rapgroep N.W.A. als Arabian Prince. Ook trance (o.a. Ki/Ki) en EBM (o.a. Identified Patient) komen aan bod.

Dat was slechts een kleine greep uit het programma, dat je hier rustig zelf kunt bekijken. Het festival vindt plaats op 12, 13 en 14 juli in Netl de Wildste Tuin in Kraggenburg.