ZeeZout Festival maakt line-up bekend

ZeeZout heeft de line-up voor het jaarlijkse festival bekendgemaakt. Met dit jaar een aantal grote namen in een intiemere setting.

Bij een nieuwe locatie hoort een vernieuwende line-up. Waar de vorige twee edities nog op het strand van Blijburg plaatsvonden, vindt de vijfde editie van het festival plaats in de Tuinen van West. ZeeZout maakte woensdagmiddag de line-up bekend, met wederom een aantal verrassende namen.

Voor de vijfde editie haalt ZeeZout onder meer Avalon Emerson, Hunee en Kink naar Amsterdam. Ook is er weer een podium voor techno, met onder andere Karenn, Kobosil en de electro van DJ Stingray. De set van Mall Grab viel vorig jaar blijkbaar goed in de smaak, de Australiër maakt dit jaar wederom zijn opwachting.

ZeeZout biedt dit jaar een groter podium voor talenten van eigen bodem. Zo zien we onder andere Identified Patient, JP Enfant en Oceanic terug op de line-up. Ook de Nederlanders Tom Trago en David Vunk maken dit jaar hun opwachting op de nieuwe locatie van het festival.

Bekijk hier de volledige line-up. Lees ook ons verslag van vorig jaar: ZeeZout is naast plek voor hippe Amsterdammers ook gewoon een heel goed festival