Een hypnotiserende mix van Berlijns multitalent Black Lotus

De in Berlijn geboren Black Lotus is een multitalent, draait door heel Europa en maakte van zichzelf in no-time een gewild artiest. Ze maakte een mix voor Selektor.

De Duitse dj en producer heeft een brede creatieve achtergrond en houdt zich bezig met acteren, grafisch ontwerp, uitvoerende kunst, fotografie, mode, nog veel meer andere dingen en natuurlijk muziek. Dat laatste doet ze pas sinds 2016, maar leverde haar vorig jaar al een release op Flash Recordings op, het label van Florian Meindl, genaamd Resilience. De Berlijnse is een vaste waarde bij bekende clubs als Griessmuehle, KitKat Club en Suicide Circus en draaide op grote festivals, waaronder Exit Festival in Servië. Eerder dit jaar kwam Aether uit, met een remix van de Nederlandse producer Jeff Rushin en aan het einde van 2019 lanceert Black Lotus haar eigen vinyl-only-label Luminal rec., met de nu al veel gedraaide plaat Omnipresent als eerste release.

Het puristisch geluid van Black Lotus heeft een hypnotiserende werking en neemt je mee naar het echte Berlijn, zoals het klinkt in clubs als Berghain en Tresor.

Volg Black Lotus via haar website blcklts.com.