Podcast #41 x Dour: N’to

41

Om onze samenwerking met Dour Festival te beklinken, staat onze podcast twee weken in het teken van het Belgische festival. Podcast #41 komt daarom van Dour-boeking N’to.

N’to is geen onbekende voor menig liefhebber van lichtvoetige house en techno. Via inspiratie uit genres als swing, hiphop en jazz wist de Fransman uiteindelijk een vooral door klassieke akoestische muziek geïnspireerde sound te creëren. Het is een melodische, vrolijke sound die het handelsmerk werd van Hungry Music, waar N’to met Worakls en Joachim Pastor één van de frontmannen is.

Het bracht de Fransman inmiddels over de hele wereld en ook in Nederland is hij een graag geziene gast op verschillende deephousefeesten. Eén van die feesten waar je hem vaak ziet is Pleinvrees en zijn podcast is dan ook een set-opname van zijn liveset op Pleinvrees Groningen.

Op de zondag van Dour Festival, dat plaatsvindt van 11 t/m 15 juli, staat N’to samen met de Pastor en Worakls met de liveband Hungry 5 op de stage La Petite Maison Dans La Prairie. Verder zie je op Dour nog vele grote namen, waaronder Ben Klock, Modeselektor en Pan-Pot, maar ook artiesten als Action Bronson, Alt-J en Tyler, the Creator.